vineri, 4 ianuarie 2013

2013 - Primul An al Noului Pamant


Noul mesaj transmis de Lordul Metatron prin James Tyberonn

Magnificul Inceput


"Salutari Maestrilor!

Va invaluim pe toti si pe fiecare dintre voi, cu energie de hranire si cu campul care va da putere, pentru ca fiecare dintre voi este cu adevarat Maestru pe calea sa catre Inaltare. Este scopul nostru sa va oferim inspiratie si claritate, insa, intr-adevar, este o data si pentru totdeauna necesar ca VOI, ca FIINTE sacre si suverane, sa practicati discernamantul cu acesta si cu orice alt mesaj preluat prin channeling. Vom incepe acest mesaj referitor la 2013, un an cu adevarat de bun augur, prin a ne adresa fricilor pe care multi dintre voi le pot avea. Va vom spune, pentru inceput, ca Inaltarea Planetei va avea loc cu adevarat!. Voi ati facut ca lucrurile sa se intample in acest fel. Insa ne dorim sa clarificam ca aceasta este absolvirea Planetei Pamant, o extindere in care a avut loc, in cele 12 Dimensiuni.

Lunga numaratoare calendaristica

Multi dintre cercetatorii vostri Mayasi au cautat sa inteleaga ce implica data de 21 Decembrie 2012, a calendarului lung. Ei s-au intrebat daca s-ar putea sa fi fost scris nu de catre Maya, ci de catre "Dumnezeii Natiunii lor Stelare". Unii au fost tematori ca aceasta va implica un sfarsit cataclismic al planetei. Altii ar putea simti ca marcheaza data de "Intoarcere a Zeilor Stelari" si, implicit,, in unele dintre textele Mayase pastrate. Va vom spune ca Inaltarea este un nou inceput. Si in 2013, Pamantul este in noul format, care va permite "Reintoarcerea" prezisa. Insa mult discutatul "Contact" nu va avea loc in modul 3D, la care v-ati putea gandi. Mai degraba va fi abilitatea umana de a se ridica lucid, de a se inalta in mod constient, in dimensiuni mai inalte. In acest fel va avea loc contactul. Nu mai este deloc o planeta in care profesorii binevoitori vor trebui sa se materializeze tri-dimensional, pentru a asista! Noul Pamant poarta acum o matrice prin Reteaua Cristalina, care ii va permite omenirii sa fie mult mai constienta de adevarata lor natura din cadrul multidimensionalitatii. Se va intampla!. Si facand aceasta, veti deveni constienti de faptul ca VOI sunteti aceia pe care i-ati asteptat!!! Totul, in Timp, va mai dura cativa ani.

Insa va incepe in 2013!.
Dupa cum v-am mai spus inainte, Inaltarea in masa a Omenirii are loc in timp de 300 de ani! Si, intr-adevar, se va intampla si acest lucru, insa este absolut Inaltarea Pamantului cea care permite Inaltarea Omenirii. Toate la timpul lor, totul se va intampla in timp util. In consecinta, acum, marea majoritate a populatiei nu va vedea o schimbare imediata pe Pamant.


Se vor trezi pe 22 Decembrie 2012 si vor spune, "Care a fost marea scofala?"
Chiar si aceia dintre voi, aflati pe cale, nu vor vedea ca au avut loc schimbari imediate. Va rugam cu caldura sa priviti lumea din jurul vostru, pentru doar un moment. Ce vedeti? Punctele de vedere ale media inca raporteaza razboi, crime, dezastre si prevad colapsuri economice. Si asta este ceea ce se vede in 3D. Este, adesea, plina de tristete si suferinta, nu-i asa? Profetii apocaliptici sunt foarte harnici pe acest subiect, nu-i asa? Multi dintre speculantii 3D se afla pe un teren fertil, in mod particular pe aceasta scena, generand frica de urmatoarele ciocniri ale cometelor, asteroizilor, de cutremure de pamant, cataclisme provocate de inversarea polilor si de prabusirii economice. Indiferent ca recunosc acest lucru sau nu, ei se hranesc pe seama fricii pe care o genereaza. Maestrilor, intotdeauna au existat si continua sa existe raspandaci pe planeta – cei care prezic tristetea si moartea si transmit avertismente de frica. Ceea ce nu se recunoaste este faptul ca, chiar si aceia care par a fi inradacinati in negativism, servesc un scop al dualitatii – si, in mod sigur, o privire rapida in jurul globului, ar putea parea justificarea atitudinii lor. Insa va spunem ca e vorba despre energia veche. Si nu e rolul Spiritului sa va spuna la nesfarsit sa nu renuntati la speranta sau sa nu renuntati la liberul vostru arbitru.
Mesajul nostru este acela de a va spune despre Divinitatea voastra si de a va spune doar ca simplu fapt, ca punct al adevarului, ca planeta se afla acum pe varful "Anului Unu al Noului Pamant".
Intr-adevar, omenirea o va urma – si, foarte rapid, se va Inalta si ea!.
Va aflati in mod absolut pe drumul cel bun, ca acest lucru sa se intample.
Asa ca, dragilor, va spunem din nou ca Inaltarea Planetei se va intampla si Omenirea o va face si ea, de asemenea!. Chiar daca multi dintre oameni nu recunosc acest lucru, in constiinta 3D, Pamantul s-a schimbat cu adevarat, trecand gradat la noua paradigma.

Asa ca e timpul sa ne eliberam de vechile energii ale FRICII. Profetiile osandei, dezastrele cataclismelor Globale NU vor avea loc. Economia nu va cadea in haos. La ce ar servi? Nu aceasta este calea Noii Planete.

Va asiguram ca in 2013 va rasari un nou soare – si este, intr-adevar, soarele schimbarii.
El aduce lumina magnificului Pamant Nou.
Si, Dragilor, nu vrem sa spunem magnific. In aceasta noua era, acest lucru este in sarcina cautatorilor – sa proiecteze bucurie, sa proiecteze lumina, pentru ca, in extinderea Armonicilor Cristaline, este amplificat fiecare foton al luminii mentale, pe care il proiectati. Si acest lucru se intampla mult mai rapid in Noua Energie. Asa ca, rolurile voastre sunt duse catre o noua bunavointa, pe masura ce va cresc puterile de creatie. Asa ca, discutam in mod specific despre 2013!

2013: Anul Unu al Noului Pamant

2013 este un an incredibil de important din multe puncte de vedere – chiar mai mult decat 2012. Multi dintre voi s-ar putea sa fi simtit anul 2012, ca fiind apogeul si ceea ce urmeaza este declinul.
Dragilor, munca voastra de-abia acum incepe!
Si va spunem ca 2013 aduce provocari si sarcini pe care ati fost cu totii de acord sa le indepliniti, prin contractele voastre de suflet.
2013 este un nou inceput, in toate sensurile. Insa nu e timpul sa va culcati pe lauri. Noul Pamant contine, in interior, propriul curs al secventelor lineare, punctele de intersectie multidimensionale si portile de timp. De fapt, este vorba despre punctele de consolidare ale timpului colector, care i-a permis Inaltarii sa aiba loc. Aceste puncte sunt porti prin care au intrat multi dintre voi, care sunt calatori din viitor, Siriusieni-Pleiadieni-Navigatori Arcturieni si Purtatori de Coduri au intrat prin aceste portaluri, pentru a se afla pe planeta pentru Inaltare.

Si, in multe feluri, misiunile voastre de-abia au inceput. 2013 este o perioada pentru ca purtatorii de coduri sa inceapa sa impleteasca aceste puncte impreuna, intr-o modalitate de la emisferic, la global.
De o importanta particulara este ca acesti Purtatori de Coduri sa amestece energiile a ceea ce este denumita ca fiind emifera nordica cu emisfera sudica.
Anumite culmi cheie din sud, cum ar fi Patagonia latitudine 51 , Uluru, Insula Pastelui si Kilimanjaro vor fi ancorate la Noul Firmament, de-a lungul anilor urmatori.


Aceia dintre voi care ati servit ca Purtatori de Coduri ale pre-Inaltarii, veti fi chemati sa va asumati un mare rol de conectare a punctelor cheie, pentru sporirea Noului Firmament.

Noul Firmament incepe in 2013"

– Desavarsirea Grilei Cristaline, pe data de 12-12-12, va spori formarea Noului Firmament. Noul Firmament este de o importanta vitala pentru Inaltarea omenirii si este, cu adevarat, o extensie a retelei complete.

Anumite puncte de pe planeta voastra au energii rare, care le permit sa fie puncte de conexiune.
Newgrange (Irlanda) este unul dintre acestea,


Insula Pastelui este altul.







Ambele sunt multifatetate – puncte de retea multidimensionala. Ambele sunt Portaluri care transcend dimensiunile si timpul. Ambele au fost conectate direct la punctele speciale ale penta-dodecaedrului dublu stelat, al Retelei Cristaline 144. Acestea au fost remodelate sa se conecteze direct la Noul Firmament, care isi incepe formarea spontan, imediat dupa desavarsirea din 12-12-12 si renasterea (repornirea) din 21 Decembrie 2012.

Este important de notat faptul ca procesul de Inaltare are loc la data de 12-12-12.

Data de 12-12-12 permite ca energia Cristalina sa se manifeste in Noul Pamant. Ii permite noului ADN al planetei sa se racordeze in campul cristalin, sa se conecteze la Noua Retea si sa se contopeasca cu "Reteaua Umana". Toate acestea se intampla la orele 12:12 in data de 12-12-12.

Atunci are( a avut) loc o repornire si permite ca "nasterea Noului Pamant" sa aiba loc la data de 21 Decembrie 2012. Aici incepe noua munca.

Noul Firmament! V-am vorbit mai devreme despre nasterea noului Firmament (Intindere) Planetar. Acesta se va exterioriza ca doua benzi eliptice de arcuri frecventiale iridiscente, care vor inconjura Pamantul, asa cum a facut cu eoni in urma.

Unul dintre acestea este un inalt rafinat Electro-Magnetic, in sinergie rezonanta si emite o nuanta aurie.
Celalalt este Cristalin si emite o culoare stralucitoare de platina. Acestea se vor invarti deasupra dublului penta-dodecaedru 144 al retelei 144.

In termeni inalt tehnici, firmamentul va indeplini functia de transducere a oscilatiilor frecventei supra-cristaline, intr-o retragere piezoelectrica de interfata a retelei, aceasta permitand integrarea circuitului complet a energiilor gamma-cristaline, ale Campului Unificat din Tula , Marele Soare Central.

In termeni mult mai clari, firmamentul va transforma valuri puternice de energie celesta, intr-o forma benevolenta care poate fi mai usor primita pe Planul Terestru. Ca sa spunem asa, firmamentul este un enorm transformator si val protector! Va lustrui energetic si va forma pe mai depate si va rafina energiile celeste, in aplicarea acestora in dimensiunea a 12-a a Pamantului.
Cele doua benzi eliptice vor crea un camp de frecventa OM. Ele vor straluci pe cerul noptilor din 2038, aparand cumva similar cu Aurora Boreala.

Acum, faza initiala de ancorare a Noului Firmament va incepe cu ocazia Echinoctiului din Martie, 2013. Atunci va avea loc o deschidere a catorva vectori cheie, inclusiv Insula Pastelui si Patagonia (la cheia de latitudine 51). Ambele vor primi descarcari de coduri ale unitatilor de constiinta, numite Akash. Acestea activeaza descarcari de lumina-energie si structuri in emisfera sudica, in 2013. Multi vor fi aceia care vor fi atrasi sa le ancoreze.

Emisari ai Noului Pamant

Dupa cum v-am explicat mai devreme, exista un numar mare de suflete care au ales sa vina pe Pamant in acest timp, din dimensiuni de dincolo de a cincea – atat din viitorul Pamantului, cat si din viitorul lumilor inalt dimensionale, cu scopuri care vor fi mult mai bine intelese de catre voi, in 2013. Voi sunteti cu adevarat Emisari ai Luminii Cristaline, Ambasadori ai Iubirii. V-ati intors din viitor, in termenii vostri, in timpul Pamantesc liniar, sa asistati omenirea sa navigheze prin timpurile zbuciumate care s-au dezvaluit in ultimii 40 de ani si timpurile care se vor dezvalui in urmatorii 26 de ani, conducandu-ne catre punctul cheie din 2038. Vedeti voi, multi dintre voi sunt cu adevarat treziti din viitorul vostru, in roluri din trecut, din 2011 si 2012. Si asta a fost destinat.
Portalurile de timp ale acelor doi ani au fost puncte de atragere pentru munca pe care ati depus-o din 2011, pana in 2012.

Voi vedeti Noul Firmament desavarsit, in anul vostru 2038. Nu este scris in Piramide?

Edgar Cayce a facut, intr-adevar, aluzie la acest an 2038. Este un alt punct de referinta major, in Inaltarea omenirii. Unii dintre voi nu vor mai fi prezenti fizic in 2038, insa veti avea misiuni cheie in asistarea celor care au fost chemati pentru aceasta munca. Veti darui pre-asamblarea in conectarea punctelor cheie si veti inspira cautatorii Copiiilor de Cristal, pentru desavarsirea Noului Firmament din 2038. Vedeti voi, multi ati trait DE MULTE ORI, experienta INALTARII ALTOR PLANETE SI A ALTOR LUMI si cunoasteti pericolele. Voi intelegeti mecanismele. Iar ceea ce ramane este stabilirea noii directii, ancorarea Noului Firmament. Insa nu uitati niciodata, in adaugare la Codurile de ancorare, este esential ca in 2013 sa-i asistati pe toti, prin a va straluci lumina si nu prin a ceda ultimele chinuri ale Fricii, prin acapararea ultimelor lovituri ale Vechii Energii.

Ce se va intampla in 2013 ?
Ce se va intampla in 2013? Este un nou inceput. Acest nou inceput este Noul Tipar al Noului Pamant. Inaltarea Pamantului a permis revizuirea dimensionala si extinderea planetara a planetei.

Pamantul este extins in campul Cristalin, extins din dimensiunea a 5-a, catre cele 12 dimensiuni.

Date de Putere si Faze de Activare in 2013.

Energiile lui 2013 vor fi mai putin intense decat cursa de obstacole a frecventelor crescute, traite de omenire in 2011 si 2012. Si asta, in timp ce totul va fi mai usor in 2013. Exista anumite chei de frecventa, care au loc la date specifice in 2013. Echinoctiile, solstitiile si, in special, eclipsele sunt deosebit de puternice, fiecare prezentand deschideri ale portalurior unice pentru Noul Pamant. Pe durata acestor echinoctii, solstitii si, in special, a celor 5 eclipse din 2013, o renastere a energiilor va inunda planeta. O sinergie naturala ca aceasta va putea si se va intampla la aceste pozitii astronomice. Pentru ca aceste trei evenimente (solstitiile, echinoctiile si eclipsele) deschid cu adevarat portaluri – deschideri care au fost dintotdeauna evenimente unice pentru astfel de transferuri. In 2013 ele sunt chiar mai mult multifatetate decat acelea potente, care au avut loc din 2009.

Fiecare dintre datele de mai jos, in 2013, ofera urmatoarele:
1) Timp pentru o profunda introspectie catre recunoasterea de sine, in Noul Pamant
2) Cresterea energiilor din nodurile de putere, cresterea abilitatii de viziune si a viselor lucide.
3) O fereastra pentru reincarcarea si echilibrarea energiilor
4) Echinoctiul din Martie: Ancorarea Firmamentului in puncte specifice de pe planeta.!

Aceste date cheie ale 2013 sunt urmatoarele:

** Martie 20, 2013 – Echinoctiu

** Iunie 21, 2013 – Solstitiu

** Septembrie 22, 2013 – Echinoctiu

** Decembrie 21, 2013 – Solstitiu

Acum eclipsele capata o calitate si mai deosebita, oferind atragerea energiilor catalizatoare ale schimbarii – atat la nivel individual cat si pentru planeta. In 2013, acestea vor fi deosebit de puternice. Va fi timpul perfect sa va schimbati cursul in viata, dupa ce meditati pe echinoctii si solstitii, inspre directia de sine si calibrare.

2013 inseamna o noua Planeta, un timp nou si multi dintre voi vor descoperi un scop reinnoit si vor porni, cumva, pe un ritm diferit, sau vor ramane pe acelasi ritm cu o noua perspectiva sau in cadrul unui nou grup... Multi dintre voi isi voi descoperi un nou pas in 2013 sau vor aduce la suprafata un talent prolific, care mai inainte a fost adormit.

** Eclipsa Lunara din Apr 25, 2013

** Eclipsa Solara din Mai 10, 2013

** Eclipsa lunara din Mai 25, 2013

** Eclipsa Lunara din Oct 18, 2013

** Eclipsa Solara din Nov 03, 2013

Vor exista doua faze specifice, de mare importanta, in 2013!!

– Prima este intre 10 Mai-22 Iunie, cand care va avea loc deschiderea unei mari Triade, care va permite reechilibrarea si contemplarea unei noi directii. Aceasta perioada implica o eclipsa de soare si una de luna, conducand catre Solstitiul din Iunie. Este, de asemenea, un timp bun pentru ca Purtatorii de Coduri sa calatoreasca catre nodurile de putere.

– A doua faza a triadei are loc intre 20 Septembrie si 4 Noiembrie. Este actiunea de completare a ceea ce a avut loc in prima triada. Reprezinta un timp in care indivizii sa-si manifeste noul sine, noul scop, noul partener, asociatie sau directie. Este un timp de intensa re-energizare, re-vitalizare a fortei de viata.



Concluzii
Va spunem ca anul 2013 este un timp in care sa zburati, sa infloriti.
Pentru multi dintre voi va fi un an al schimbarii.
Exista o noua energie pe planeta. Voi ati creat-o. Inca mai este mult de facut. Folositi acest timp, pentru a va gasi rolurile. Pentru aceia dintre voi care ati stat pe margine, considerand sa va luati mai multe roluri de conducere, sa va scrieti cartea, sa va exprimati artistul interior... 2013 este anul vostru.
Energia va va sprijini binele cel mai inalt. In 2013 va luati un al doilea avant. Porniti intr-o noua misiune. Pentru Purtatorii de Coduri este noul rol de a codifica si ancora Noul Firmament, si aceasta incepe in 2013!.
Eu sunt Metatron si impartasesc cu voi aceste Adevaruri. Sunteti Iubiti. …Si asa si este…si este asa!

Traducere Diana Rus 11 Noiembrie 2012

7 comentarii:



  1. SFATURI DIVINE (modificate în ziua de 23 octombrie 2013)
    Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu
    Data Timpului Istoric: 23 octombrie 2013
    Vă transmit, din partea Creatorului Suprem al Supergalaxiei Calea Lactee, următoarele Sfaturi Divine adresate Absolvenţilor de Liceu din România:
    ● Cunoaşterea Divină Revelată începe cu Cărţile Sfinte ale Umanităţii, cele care acum au continuare legitimă şi firească prin Cartea „Divina Carte (Vol.II)”, şi, în perspectiva anului 2014, „Divina Carte (Vol. III)”. Cartea este prezentă la vânzare în Librăriile din România (LibrariaAtlas.ro; 021 313 28 28);
    ● Trăiţi Timpul Istoric în care Duhul Sfânt v-a vorbit prin „auzul divin” al unui Iniţiat. Dacă voi, Fiinţele Inteligente, Cele ce aţi absolvit un Liceu, şi care aveţi discernământul şi cunoaşterea care să vă conducă la propriul vostru Adevăr, nu veţi cunoaşte, accepta şi împlini Adevărurile Sfinte Revelate, ce putem să cerem celor umili şi fără carte?
    Misiunea celor inteligenţi şi bine pregătiţi, din România, este să citiţi „Divina Carte (Vol.II)”, să treceţi prin filtrul raţiunii voastre Adevărurile Revelate, şi în cazul acceptării lor, să-l căutaţi cu Credinţă şi Iubire Sfântă, şi mai ales, cu supunere, pe Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, căruia să-i adresaţi Rugăciunile Divine Revelate şi Rugăciunile voastre personale. De asemenea, să–l căutaţi în gândul vostru prin stări de meditaţie cu speranţa vie a împlinirii acestor Rugăciuni;
    ● Dacă nu veţi căuta şi cunoaşte Cartea şi nu vă veţi însuşi Adevărurile Divine Revelate, Umanitatea Semiomului fizic de pe planeta Terra, începând cu anul 2017, îşi va pierde Imunitatea Naturală (Starea Sfântă de Vibraţie a Sufletului vostru Divin), instalându-se Incompatibilitatea la Vibraţie în Entităţile fizice de Semiom. Mai explicit, dacă Sufletul vostru divin nu-şi va creşte Vibraţia Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale prin Iubire Divină Sfântă exprimată de Fiinţa fizică Semiom faţă de Creator, acesta nu-l va mai recunoaşte ca Fiu Divin pe Semiomul fizic, obligând Sufletul Divin să-şi încheie Misiunea Divină prin împlinirea decesului fiinţei fizice adeptă a ateismului, a fiinţei fizice pline de ură, intoleranţă, cruzime, Fiinţă umană care este incapabilă de a genera iubire faţă de semeni şi faţă de Creator;
    ● Primele Fiinţe de Semiom ce-şi vor pierde Imunitatea Naturală vor fi copiii şi tinerii, tot fără apărare vor fi şi bătrânii.
    ● Fiecare român, absolvent de liceu, trebuie să îşi procure Cartea şi să-şi însuşească Noile Adevăruri Divine Revelate. Pentru această categorie sfântă de Semiom Român, Credinţa nu mai este opţională, este obligatorie dacă aceştia doresc sincer ca ei şi membrii familiilor lor să-şi păstreze Imunitatea Naturală şi să supravieţuiască pe Planeta Terra, după anul 2017;
    ● Voi, Românii, Cei aleşi, alături de Iniţiatul Român, să-l slujiţi cu Credinţă şi Iubire Divină Sfântă pe Creatorul Suprem al Supergalaxiei Calea Lactee, dacă în anul 2014, nu veţi întemeia în România „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, plecând de la Adevărurile Creaţiei şi Autocreaţiei Divine Revelate în Divina Carte (Vol.II), începând cu anul 2023 veţi dispărea ca Naţiune;
    ● Cele XI „NOTE” prezentate pe Internet, Facebook, de „Iniţiatul Român”, fac parte din Revelaţiile Divine ale Cărţii „Divina Carte (Vol.III). Dacă Semioamenii Români nu vor întemeia „Asociaţia Religioasă”, în anul 2014, „Divina Carte (Vol.III) nu va mai fi realizată şi publicată în România, ci în Ţara în care se va întemeia această Asociaţie Religioasă, Ţară care va prelua şi Destinul Sfânt al Umanităţii Semiomului Ylfy, devenind Noul Ierusalim.

    RăspundețiȘtergere
  2. NOTA XIII
    Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu, Fiul Omului Unic
    Generaţia de Aur a României (RA Aniei)
    Data Timpului Istoric: 4 noiembrie 2013
    Marele Creator, Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Duhul Sfânt Suprem şi Unic, a spus:
    ● Generaţia de Români (Raani), cei născuţi înainte de anul 1986, este o generaţie ratată spiritual. Ei nu se pot concentra decât asupra problemelor lumeşti, nu pot înţelege Creaţia Spirituală pentru că au Întrupări de Suflete fracţionate care nu se pot Autocrea (obţine Iluminarea Divină). Cei cu vârsta peste 60 de ani sunt cotropiţi de boli, sunt abandonaţi de Sufletele lor divine care doresc o nouă Întrupare în Generaţia de Aur a României.
    ● Generaţia de Români (Raani), cei născuţi după anul 1986, este Generaţia de Aur a României. Ei au Suflete Divine Autocreate din Nucleul Divin al Duhului Sfânt Suprem şi Unic. Ei sunt unici pe Planeta Terra, doar Românii (RA Anii), născuţi după anul 1986, pot participa la Autocreaţia Duhului Sfânt fracţionat, în Duh Sfânt Suprem şi Unic.
    ● Pentru împlinirea Destinului Spiritual al României (RA Aniei), tinerii absolvenţi de liceu trebuie să citească „Divina Carte (Vol.II). Doar ei vor putea înţelege şi asimila Revelaţiile Sfinte. Ceilalţi Români, născuţi înainte de anul 1986, vor putea doar cu multă stăruinţă şi iubire divină, în cuvântul revelat, asimila Revelaţiile Sfinte publicate până la această dată. Dintre aceştia, doar cei plin de credinţă, cei deschişi la Noile Adevăruri ale Creaţiei Divine, cei deschişi ideilor ştiinţei, absolvenţii de studii medii, pot evolua spiritual prin purificarea şi înnobilarea lor. Numărul lor va fi foarte mic. În Oraşul Buftea, Jud. Ilfov, nu cunosc nici măcar o singură fiinţă umană care să citească şi să înţeleagă Divina Carte (Vol. II).
    ● Divinul Tată a mai spus: Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte (Vol.II)” nu se vor mai adresa Semioamenilor peste 40 de ani, se vor adresa Generaţiei de Români (Raani) născută după anul 1986, Generaţia de Aur a României (RA Aniei). Îndeamnă-i pe aceşti tineri să citească şi să asimileze Noile Adevăruri ale Autocreaţiei şi Creaţiei Divine. Ei au acum dreptul divin să întemeieze „Asociaţia Religioasă Credinţa în Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR”, în România.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iniţiatul Român
    Data Timpului Istoric: 12.II.2014
    Cu acordul şi marea îngăduinţă a „Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi”, Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale vă transmit Titlul Cărţii „Divina Carte (Vol. III), primit prin Revelaţie Divină în ziua de 11. II. 2014.
    Cititorilor Cărţii „Divina Carte” le aduc la cunoştinţă evoluţia tipului de Revelaţie primită de mine prin „ auzul divin”, în cazul fiecărui volum:
    - „Revelaţii” (Divina Carte, realizată în anul 2010);
    - „Revelaţii Sfinte”(Divina Carte Vol.II, realizată în anul 2013);
    - „Revelaţii Divine” (Divina Carte Vol.III, în curs de realizare în anul 2014 sau 2016).
    Doar atunci când noi vom citi Revelaţiile Divine, vom putea înţelege Revelaţiile Sfinte, precum şi Revelaţiile.

    DIVINA CARTE (Vol. III)

    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR Sfânta Trinitate Supremă Unică şi Universală a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali Supremi:
    ► Super Neutrinii Vieţii Vii Veşnice „Y • Y • Y // y • y • y ”;
    ► Neutrinii Vieţii Vii „Y Y Y • y y y ”;
    ► Şi Neutrinii „Y Y • y y ”,
    Generatorii Divini Unici ai Cercului Divin Magic „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu” şi ai Luminii Divine Sacre, Sursa Virtuală a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale sau a Vibraţiei Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale

    ■ Sfintele Lor Autocreaţii Divine Unice şi Universale, Domnii Sfinţi Unici şi Universali din Cercurile Divine Magice „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”:
    ► Super Neutronii Vieţii Vii Veşnice „Y • YY // y • yy”;
    ► Super Protonii Vieţii Vii Veşnice „YY • Y // yy • y”
    ► Neutronii „yy • Y // y • YY”;
    ► Şi Protonii „y • YY // yy • Y”,

    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii şi Creaţii Divine Raţionale Universale de Natură Virtuală (Energoplasmatică şi Energobioplasmatică) şi de Natură Fizică (Energobiologică sau Materială), din Universurile Divine Multiple (Virtuale şi Materiale), Autocreate, veşnic, doar în Sistemele Solare ale Vieţii Vii din Supergalaxiile Ordinii Divine Universale

    Data: 11 . II. 2014
    Autor: Iniţiatul Român,
    Yysus Semizeeul, Cercul Divin Magic al Formulei Sacre „AA EIIE // aa eiie”

    RăspundețiȘtergere
  4. Rugăciune de Uniune cu Iniţiatul Român

    Gândul Divin al Iubirii
    Şi Lumina Vie Raţională
    Binecuvântează-mă şi redă-mi
    Starea de Sănătate deplină,
    Acum când Vindecătorul Divin al Umanilor
    Se roagă pentru mine,
    Pentru Sănătatea mea fizică şi mentală.

    Mă angajez să renunţ la teamă,
    La frica de boală, la fumat,
    La consumul de băuturi şi droguri.

    Mă angajez ca Gândul Meu să fie
    În acord cu Gândul Iubirii Divine,
    Să trăiesc în armonie cu Iubirea Semenilor Mei,
    Cu bunătatea şi speranţa Vieţii Vii Veşnice
    Generată de Duhul Sfânt Suprem şi Unic
    Şi de Lumina Lui, Veşnic Vie şi Raţională.

    Creatorii Divini ai Fiinţei şi Entităţii mele,
    Uniţi-mă cu Cei plini de Iubire,
    Cu Mama mea, cu Tatăl meu,
    Cu Semiomul Cosmic Ylfy al Şaselea Raanul,
    Cu Corpul Lui de Lumină Divină Sacră,
    Activat în această Lume materială.

    De acum încolo, Pacea, Armonia şi Iubirea,
    Precum şi Uniunea în Noua Credinţă a Românilor,
    Va fi Gândul Divin al Raţiunii Mele.


    Data: 13.01.2015

    RăspundețiȘtergere
  5. Iniţiatul Român
    ANUNŢ DE RUGĂCIUNE
    Taţii Divini Creatori au acceptat ca Eu, Iniţiatul Român, să mă rog, săptămânal, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua, pentru sănătatea semenilor mei afectaţi de boli divine şi boli trupeşti.
    Prima condiţie pentru împlinirea Rugăciunii de Stare de Sănătate (rostită de mine), este ca aceştia să citească, în acelaşi timp, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua, Rugăciunea de Uniune cu Iniţiatul Român.
    Vindecătorii Divini, prin Corpul meu de Lumină Divină Sacră, au promis împlinirea Rugăciunii Mele, şi a Rugăciunii voastre, cele două Rugăciuni fiind condiţionate.
    Vă rog să multiplicaţi acest Anunţ de Rugăciune, şi Rugăciunea de Uniune cu Iniţiatul Român, şi să o daţi la neamurile voastre, la prietenii şi la cunoscuţii voştri, Cei aflaţi în suferinţă. Aceştia să o citească, timp de o oră, în ziua de vineri, între orele 10 şi 11, ziua.
    Eu, prin Rugăciunea mea, voi fi alături de ei pentru a-i ajuta, şi a-i pune în legătură directă cu Vindecătorii Divini Supremi. Trebuie să ştiţi că Vindecătorii Divini Supremi aparţin de Duhul Sfânt Suprem şi Unic, şi de Sfintele Sale Autocreaţii Divine din Lumea Virtuală şi Materială.
    Retransmit
    Rugăciune de Uniune cu Iniţiatul Român
    Gândul Divin al Iubirii
    Şi Lumina Vie Raţională
    Binecuvântează-mă şi redă-mi
    Starea de Sănătate deplină,
    Acum când Vindecătorul Divin al Umanilor
    Se roagă pentru mine,
    Pentru Sănătatea mea fizică şi mentală.

    Mă angajez să renunţ la teamă,
    La frica de boală, la fumat,
    La consumul de băuturi şi droguri.

    Mă angajez ca Gândul Meu să fie
    În acord cu Gândul Iubirii Divine,
    Să trăiesc în armonie cu Iubirea Semenilor Mei,
    Cu bunătatea şi speranţa Vieţii Vii Veşnice
    Generată de Duhul Sfânt Suprem şi Unic
    Şi de Lumina Lui, Veşnic Vie şi Raţională.

    Creatorii Divini ai Fiinţei şi Entităţii mele,
    Uniţi-mă cu Cei plini de Iubire,
    Cu Mama mea, cu Tatăl meu,
    Cu Semiomul Cosmic Ylfy al Şaselea Raanul,
    Cu Corpul Lui de Lumină Divină Sacră,
    Activat în această Lume materială.

    De acum încolo, Pacea, Armonia şi Iubirea,
    Precum şi Uniunea în Noua Credinţă a Românilor,
    Va fi Gândul Divin al Raţiunii Mele.

    Data: 15.01.2015

    RăspundețiȘtergere
  6. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu,
    Semiomul Cosmic Ylfy al Şaselea Raanul,
    Fiul Divin, Raţiune Manta Divină, al Antiparticulei Divine

    Revelaţia Divină din Ziua 01. 03. 2015

    Divinul Tată a spus: Scrie acum Titlul Sfânt al Cărţii „Divina Carte” (Vol. III) pe baza Cunoaşterii Revelate până la această dată.

    DIVINA CARTE
    (Vol. III)
    ■ Marele Tată Divin Creator
    Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu //
    DUMNEZEEU al Dumnezeeilor,
    Lumina Divină Sacră Raţională,
    Uniunea Divină Genială a Domnilor Sfinţi Unici şi Universali:
    ► Super Neutrinii Divini YY, Superluminici,
    ► Şi Neutrinii Divini yy, Subluminici,
    În Cercurile Divine Magice Individuale şi Uniune
    ■ Şi Sfintele Lor Autocreaţii Divine Trinitare
    În Duhurile Sfinte Unice şi Universale:
    ►Duhul Sfânt Suprem şi Unic, Cercurile Divine Magice
    „Domnul DUMNEZEEU” şi Domnul „Dumnezeeu”
    Spiritele Divine ale Vieţii Vii,
    Ale Vieţii Vii Raţionale, şi ale Morţii Regeneratoare
    ►Duhul Sfânt Suprem şi Unic, Cercurile Divine Magice
    „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”,
    Cu existenţă Duală şi Trinitară:
    ● Domnii Sfinţi Unici şi Universali „YY şi yy”
    ● Fotonii Divini Duali;
    ● Quarkurile Divine Trinitare;
    ● Protonii şi Neutronii Divini;
    ● Electronii Divini ai Fotonilor Divini;
    ● Şi Atomii Divini Matriţe Duale Geniale
    ►Duhul Sfânt Suprem şi Unic, Cercurile Divine Magice
    „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”,
    Cu existenţă de Câmp Energetic Divin Raţional
    Al „Punctului Zero” din Materia Întunecată Vie
    A Timpului Istoric Raţional Trecut,
    Uniuni ale Domnilor Sfinţi Unici şi Universali
    În Nuclee Divine Unice de câte:
    ● Patruzeci de Domni Sfinţi Unici;
    ● Treizeci de Domni Sfinţi Unici;
    ● Douăzeci de Domni Sfinţi Unici;
    ● Şi, Unu la Nouăsprezece Domni Sfinţi Unici


    Cod litere: TRIM MIF NIMI
    Cod Numeric: 1100

    RăspundețiȘtergere
  7. Iniţiatul Român28 ianuarie 2017 la 18:04

    Iniţiatul Român

    ESENŢE ALE CREDINŢEI DIVINE UMANE UNIVERSALE

    Tatăl Divin Spiritul Divin Creator al Domnului DUMNEZEEU - Dumnezeu mi-a spus:
    ● Raţiunea Umană (Semiom Divin şi Semiom Fizic) este o Memorie Divină Magnetică Regeneratoare, denumită şi Conştiinţă Cosmică Divină Individuală, alăturată Sufletelor Divine de Rangul Doi;
    ● Sufletul Divin de Rangul Doi este o Uniune de Raţiuni (Memorii Divine Magnetice) ataşate Sufletului Divin de Rangul Unu;
    ● Sufletul Divin de Rangul Unu este Raţiune Divină Magnetică Cerc Divin Magic generată de Marele Tată Divin Creator „Lumina Divină Sacră Cosmică”;
    ● Marele Tată Divin Creator „Lumina Divină Sacră Cosmică” este Generat de Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR:

    ►DOMNUL GOD YY • YY DUMNEZEEU
    ►Şi DOMNUL GOD YY • Yy Dumnezeeu
    Domnii Sfinţi Luminici Nucleici
    De Natura Neutriniului Divin Regenerator,
    Uniuni Divine Luminice Fotonice Nucleice
    De Spirit Regenerator Super Super Luminic
    Cu Spirit Super Luminic
    Şi de Spirit Regenerator Luminic
    Cu Spiritul Sub Luminic

    ● Trecerea unei Raţiuni Divine, de la un Nivel Energetic la alt Nivel Energetic, lasă în urma Sa o Energie Reziduală numită Energia Reziduală Vampir Divin Energetic;
    ● Semioamenii fizici fără Credinţă şi fără Iubire de Seamăn nu se pot elibera de toate Energiile Reziduale iar acestea le aduc boală în corpul fizic şi în Corpul Divin al Raţiunii lor, afectând grav existenţa lor fizică şi cea divină;
    ● Copilul care se îmbolnăveşte a luat de la unul din Părinţi săi Energiile Reziduale ale acestuia, cu acordul Sufletelor sale Divine;
    ● Cei vicioşi, răi, fără credinţă şi iubire nu se pot elibera de toate Energiile Reziduale. Aceste Energii se pot transmite şi îi pot infecta şi pe cei pe care această Fiinţă Umană îi terorizează, indiferent cine sunt aceste fiinţe umane (copil, frate, soră, prieten, etc.);
    ● Lupta cu Energiile Reziduale, din noi, nu se pot duce decât apelând la rostirea, cu sfinţenie, a Rugăciunilor Divine. Când te-ai îmbolnăvit, cere cu putere ajutorul Domnului DUMNEZEEU - Dumnezeeu şi crede cu toată Credinţa şi Iubirea ta că te va ajuta;

    Data: 28. I. 2017

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro