duminică, 15 aprilie 2012

Mostenirea Galactica a Umanitatii

Mesaj transmis de Batrani, fiinte celeste de lumina si Membrii Inaltului Consiliu al Ordinului Melchizedek

"Pentru a înţelege mai bine mostenirea voastra Cosmica, am dori să împărtăşiţi amintirile voastre multidimensionale de la căderea Atlantidei, în aproximativ 11 000 î.Hr. prin culturile egiptene si sumeriene. Aşa cum am explicat anterior, înregistrări eterice de cel mai inalt potential de la Atlantis au fost depozitate în portalul Constiintei Unitatii, din Egipt, chiar înainte de căderea Atlantidei si urma sa intrati din nou in Centura Fotonica în Epoca Leului de la 10 800 î.Hr. la 8640 î.Hr.
Chiar înainte de a intra in Centura Fotonica, Federatia Galactica a Luminii a tinut o întâlnire. După cum poate ştiţi, Federatia Galactica a Luminii este o organizatie de sisteme stelare, care a fost formata cu mai multe milioane de ani în urmă, pentru a preveni implicarea fiinţelor întunecate şi lacome de putere de a crea războaie pentru cucerirea diferitelor sisteme stelare. Este o organizaţie cu aproximativ 200 000 sisteme stelare, al căror unic scop este de a aduce Lumina si Iubire în zonele de întuneric. Federatia Galactica a Luminii pentru acest cadran al Galaxiei există în dimensiunea eterica din Sirius, si multi dintre voi sunt ofiţeri de legătură sau membri de onoare ai Federatiei Galactice a Luminii.
Ştiind că în curând veti pierde multe din amintirile voastre multidimensionale, prin retragerea celor şase raze cosmice în urma distrugerii reţelei Constiintei Cristice şi intrarea iminentă în Centura Fotonica, membri ai Federatiei Galactice a Luminii, inclusiv voi înşivă, s-au adunat pentru a găsi cea mai bună modalitate de a continua evolutia pentru binele suprem al intregii Umanitatii. Deoarece Emisarii Pleiadieni ai Luminii şi Liga arhanghelica Siriana a Luminii - membri in Federatia Galactica a Luminii - şi Anunnaki, au avut cea mai mare influenţă asupra evoluţiei voastre anterioare, s-a decis ca siriusienii şi Anunnaki sa continue învăţăturile lor pe teritoriile ale Pământului , întrupati în culturi specifice. Ligii arhanghelice Siriene a Luminii i s-a dat permisiunea de a continua învăţăturile lor în Africa, şi după cum veţi vedea mai târziu, principala influenţă asupra renasterii Egiptului a fost Sirius. Anunnaki ar fi dorit, de asemenea, Egipt, ca urmare a implicării lor trecute cu Egipt. Cu toate acestea, nu li s-a dat această opţiune şi au ales , în locul lui, zona cunoscută astăzi ca Palestina. Emisarii Pleiadieni de Lumina nu au primit permisiunea doar pentru un anumit teritoriu, dar asa cum constiinta omenirii a trecut la al doilea nivel de Constiinta Cristica , care este coordonat de Emisarii Pleiadiani ai Luminii, ei vor continua să lucreze îndeaproape cu Liga arhanghelica Siriana de Lumina, precum şi să consolideze conexiunea vastra la frecventa dimensionala a cincea, a iubirii neconditionate, prin Alcyone. Şi într-adevăr, în onoarea statutul lor, mulţi zei egipteni, cum ar fi Ma-at, Ra, si P'tah, urmau să fie numiti după numele emisarilor Pleiadiani de Lumina.
La construirea Marii Piramide, în aproximativ 11 000 î.en, Emisarii Pleiadieni ai Luminii si Liga Siriana arhanghelica a Luminii, în frunte cu Thoth, au sigilat in portal înregistrările eterice referitoare la cel mai inalt potential al Constiintei Unitatii, conectand portalul prin intermediul tunelurilor subterane la Marea Piramida si Sfinx, alinind, de asemenea, Marea Piramida cu Soarele, Alcyone, Sirius, Andromeda şi Orion.
Soarele vostru este o stea geamana şi copil spiritual pentru Sirius şi poarta nu numai modelul vostru individual şi colectiv prin sufletul Principal de Lumina, sau raze ale Sufletului individualizat, dar, de asemenea, codificări de la Sirius, referitoare la cel mai inalt potential. Sirius, desigur, v-a conecteaza la Liga arhanghelica Siriana a Luminii, Frăţia Luminii în Marea Lojă alba, si Federatia Galactica a Luminii. Orion va conecteaza la Frăţia Luminii, inclusiv Ordinul lui Melchisedec, pentru acest plan al Pamantului. Alcyone vă pune în legătură cu emisarii Pleiadieni de Lumina, si Andromeda, cu Fiintele Andromedane Intergalactice ale Luminii, profesorii spirituali pentru Pleiade.
Prin aceste cinci niveluri dimensionale sunteti, de asemenea, conectati la cele cinci nivele ale Constiintei Cristice, si potentialul de a experimenta aspecte ale acestor nivele ale Constiintei Cristice.

Dupa 200 de ani de la construirea Marii Piramide, cand ati intrat in Centura Fotonica, Frăţia Luminii a ridicat o Nava de Lumina sub Sfinx, şi nemuritorii si Maestrii Inaltati din Lemuria şi Atlantida au intrat în această navă spaţială. Aţi activat în continuare corpurile voastre proprii de lumină, creaind Merkaba. Nava de Lumina de la Sfinx a călătorit în Yucatan, Peru, Brazilia, Cambodgia, Tibet şi apoi în Egipt, unde a aterizat pe partea de sus a Marii Piramide, protejand ambasadorii de Lumina ai lui Melhisedec, care asistau acest plan al Pamantului.
În plus, multi dintre Anunnaki, care orbitau în Sistemul Solar, au aterizat în nordul Egiptului, cand Liga Sirius arhanghelica de lumina a creat o Merkaba în această zonă.
Poli s-au schimbat, si constiinta voastra s-a mutat în dimensiunile mai joase, Pământul a fost zguduit, si a intrat în zona de nul. În această perioadă de trei zile, câmpurile electromagnetice şi planul geomagnetic al Pamantului au coborat spiraland la zero, iar voi ati pierdut orice amintiri rămase de la naşterea voastra glorioasa ca fiinţe multidimensionale, maestrii minunati ai Iubirii şi Luminii.
Când aţi ieşit din Centura Fotonica 2 000 de ani mai târziu, multe s-au schimbat. Multe animale (acum dispărute )erau atunci mari, era foarte frig, şi ati început din nou, în multe cazuri, din partea de jos a scarii evoluţiei, jucand jocul cosmic al tiparelor karmice şi seducţia ego-ul pamantesc. Cu toate acestea, după ce gheaţa s-a retras, iar pamantul a devenit cald si primitor, ati început pentru a onora şi respecta zeita.
Când au revenit Anunnaki in Sistemul Solar în 7200 î.Hr., şi au aterizat în Campia Semilunii Fertile, v-au gasit închinandu-va la imaginea zeitei. V-au asistat în construirea templelor pentru închinarea zeiţei, şi au extins elementul creativ al omenirii, prin arte şi frumuseţe. În continuare, v-au învăţat despre astrologie, genetica, agricultura, şi aşa mai departe, ca zei pentru umanitate, mai ales ca acestia au creat strămoşii vostrii. În acest moment, aceste fiinţe patriarhale s-au imperecheat cu femei pământeşti, aducandu-va aspecte ale multidimensionalitatii voastre, pierdute din cauza naturii forţate a acestor uniuni. Această activitate sexuală forţată a cauzat distorsionarea canalelor tantrice şi Kundalini care va conectează la cel mai inalt potential . Ca urmare, experienţa voastra in Unime, de asemenea, a devenit distorsionata. Acest lucru a avut efect de a trece omenirea aflata la frecvenţe de bază într-o aliniere orizontală de energie şi, în continuare, într-o stare de constiinta.mult mai limitată, tridimensionala.
Anunnaki au venit înapoi în Epoca de Taurului, în 3600 î.Hr. La acest punct, ei au creat o eră a dominaţiei patriarhale, care există si astazi. În 3600 î.Hr., au construit temple pe toate văile Tigrului şi Eufratului in Sumer, si v-au predat limba lor, scrierile şi sistemele de credinta.

În Egipt, încă 6 000 de ani înainte, Umanitatea a fost ridicată la un nivel de conştiinta capabil sa inteleaga potenţialul cel mai inalt şi învăţăturile fiinţelor minunate de lumină, şi ale multor învăţături de la Scoala Ordinului lui Melchisedec. In epoca Leului, Maestrii Inaltati si nemuritorii locuiau în oraşe subterane, create in Marea Piramidă, şi aşteptau momentul oportun, în scopul de a crea un nivel colectiv de conştientizare a Constiintei Cristice . Aceste învăţături spirituale provenind de la Frăţia Luminii au adus renasterea Egiptului în aproximativ 3 800 î.Hr., care, încă de la începuturile sale iniţiale, aproximativ 100 000 î.Hr., a fost sub influenţa Anunnaki.
Maestrul atlant Thoth, ca parte a Fratiei Luminii, a adus limbajul scris, hieroglific în Egipt. În timpul Atlantidei şi Lemuriei, o limbă scrisă, nu a fost nevoie pentru ca ati avut amintiri transpersonale, holografice şi fotografice. În Egipt, ati avut încă amintiri fotografice, care va ajutau în timp ce din nou ati trecut prin initierile ochiul stâng şi drept al lui Horus.Ochiul stâng al lui Horus este aspectul feminin, intuitiv , in natura voastra, iar aceste iniţieri au fost predate doisprezece ani, în cele douăsprezece templele egiptene primare de-a lungul Nilului. Urmeaza initierile ochiului drept al lui Horus, pentru încă doisprezece ani de formare, în Marea Piramidă, în care printr-o înţelegere experimentală a matematicii, geometriei sacre, şi nemuririi, se actualizaza cel de-al treilea nivel al Constiintei Cristice . In fapt, există o cameră în Marea Piramidă, care contine cele 48 de simboluri pentru înţelegerea ochiului drept al lui Horus, şi cheia spre nemurire, care a fost predata de Akhenaton în timpul dinastiei XVIII-lea.
La momentul renasterii Egiptului, aproximativ 3800 î.Hr. - 3600 BC, Prima Dinastie, începea cu regele Menes, fuziunea Egiptul de Sus şi de Jos, cunoscut si sub numele Egiptul de Sud şi Egiptul de Nord. Egiptul de Sus şi de Jos au avut zeii lor proprii, şi influenţe atât Anunnaki cat şi Siriane arhanghelice ale Luminii. A le aduce împreună a cauzat confuzie, si egiptenii au continuat să se închine zeilor lor . După 2 000 de ani de confuzie, Frăţia Luminii a conceput un plan care ar permite din nou să vă amintiţi dreptul nasterii voastre divine ca Maestru - Fiinta de Iubire si Lumina. Pentru că, prin căderea Atlantidei, al treilea nivel de Constiinta lui Hristos a fost pierdut, şi cele şase raze cosmice au fost retrase. S-a decis ca o fiinta glorioasa a Luminii , care astăzi o ştiti ca un aspect al personalităţii lui Mahatma, Avatarul Cosmic de sinteză, ar deveni faraon al Egiptului, şi v-a deschide un portal Galactic al Luminii, prin acest cadranul de Galaxiei coborand Lumina Divina din desfăşurarea Mamei / Tatalui Dumnezeu pe planul Pamantului vostru.
Acest plan magnific şi îndrăzneţ, care nu a fost niciodată încercat în acest fel înainte, se spera ca ar fi permis, întoarcerea celor şase raze cosmice şi al celui de-al treilea nivel de Constiinta Cristica, prin amintiri legate de cel mai inalt potential al vostru, prin Sirius si Soare, în Gridul planetar al Constiintei Cristice. În acest sens, aceste amintiri multidimensionale ar fi putut fi accesate de către fiecare atom şi moleculă pe acest plan al Pamantului, sa se trezeasca umanitatea la dimensiunile de lumină minunate superioare şi amintirile complete multidimensionale, în calitate de co-creatori divini prin Serviciul in Iubire şi Egalitatea Divina.
În 1500 î.Hr., în scopul de a realiza acest plan, sa retras o parte din energia Mahatma si a venit ca un nemuritor numit Akhenaton, care a purtat Lumina de intreaga creatie. Akhenaton a devenit faraon al Egiptului, primul al dinastiei XVIII-lea, şi pentru o perioadă de şaptesprezece ani şi jumătate, el a fost conducatorul Egiptului. Akhenaton a ordonat egiptenilor a opri închinarea la zeii lor individuali şi să se concentreze pe Unul Dumnezeu, prin Soare, explicând că Soarele va aduce codificări ale Luminii de la Dumnezeu, Unul din Tot Ceea ce Este. Accentul pe Soare a reprezentat de asemenea, Constiinta Solara Cristica, următoarea etapă în evoluţia egiptenilor.
Cu toate acestea, egiptenii nu au fost uşor de convins, mulţi dintre ei continuand in secret să se închine zeilor lor. În plus, la acest moment, multi Hibiru au venit în Egipt, si războiul a devastat terenurile egiptenilor. Hibiru, sub influenţa Anunnaki, au creat o societate patriarhală , care a fost invidioasa pe egipteni, cum Anunnaki au fost invidiosi pe siriusienii. Ei au dorit arhitectura siriusiana şi geometria sacra, precum şi multe alte daruri primite de egipteni, şi aceste sentimente de furie şi gelozie s-au trezit în Hibiru cum au venit în Egipt. Ei au vrut să înveţe toate tehnologiile şi ocultismul egiptenilor, şi, în special, cum sa accesseze Siriusienii, Frăţia Luminii si Federatia Galactica a Luminii, prin Marea Piramidă. Cu toate acestea, Anunnaki nu au vrut ca Liga Sirius arhanghelica de Lumina sa uneasca poporul egiptean in Constiinta Unitatii Cristice, şi, i-au impulsionat pe egiptenii sa experimenteze teama, resentimente, ispite, şi aşa mai departe. Ca urmare a izbucnit un haos în Egipt.
Multe dintre sectele religioase egiptene au simţit că au fost dezarmaţi. Egiptenii s-au revoltat, iar Akhenaton a fost detronat, după şaptesprezece ani şi jumătate ca Faraon. În acest moment, Anunnaki, cu asistenţa Raului Cosmic, au închis portalul Galactic parţial deschis. Conectarea egiptenilor la Liga arhanghelica Siriana a Luminii a fost secţionat prin Akhenaton, care a deţinut această conexiune directă la Constiinta Siriană şi Sursa a Tot Ceea ce Este. În plus, prin acest eveniment, cele mai inalte cinci raze pământeşti ale omenirii ( razele divine de la opt la doisprezece) au fost retrase şi Egiptul s-a prăbuşit în război şi haos.
Cu toate acestea, prin harul lui Dumnezeu, toate cele cinci raze divine inalte au fost reancorate pe Pamant, incepand cu 7 august 1972 printr-un balon holografic asezat in jurul Pamantului de Liga arhanghelica Siriana a Luminii. În plus, cele şase raze cosmice au fost parţial reancorate prin energia lui Mahatma prin Convergenta Armonica la 15-17 august 1987, si complet ancorate pe 23 aprilie 1994, printr-o aliniere galactica de lumina intre Sirius si Pamant.
Mai mult, conectarea la Constiinta Siriana, şi al treilea nivel de Constiinta Cristica, a fost ferm restabilita pe 23 aprilie 1994, prin eforturile combinate ale celor din Sirius A şi B, atunci când Sirius B, a fost cel aliniat cel mai îndeaproape cu Sirius A, prin orbita eliptica de 50 de ani in jurul lui Sirius A, şi într-o aliniere Sirius cu Pamantul, care are loc o dată la fiecare 90 000 de ani. În acest moment, Liga arhanghelica Siriana a Luminii, cu asistenţă din partea Emisarilor Pleiadiani ai Luminii, şi a intreagii Federatii galactice, a amplificat frecvenţa Iubirii Cosmice pentru a actualiza forma de stea tetrahedronala, incepand de la forma Oului vietii, cele 8 celule originale, la al treilea nivel de Constiinta Cristica. Această actualizare a fost, de asemenea, imprimata în grila de Constiinta Cristica în planul Pamantului .
În plus, razele cosmice au fost disponibile pentru utilizare la un nivel practic din 21 iunie 2001, în urma iniţierii a patra a conştiinţei colective a umanităţii, şi iniţierea a şasea, întreprinse atunci de multe entitati evoluate. Şi prin ancorarea completă al celui de- al treilea nivel de Constiinta Cristica, genele nemuritoare, doi cromozomi suplimentari, au fost reactivati eteric. Aceasta înseamnă că aveţi acum 46 de cromozomi, plus doi cromozomi suplimentari eterici, care aşteaptă să fie fizic activati.
Ambasadorii minunati de Lumina ai lui Melhisedec, acest lucru va avea loc în nivelul nouă dimensional , in Salile din Amenti, fiind încununati ca Marele Preot al Ordinul lui Melchisedec prin flăcările reci ale Floarii Vieţii. În acest moment, chakra cincizecea va fi ancorata in chakra coroanei, creând o coloană unificata de Lumina, prin toate cele patruzeci şi nouă chakre, şi înseamnă intrarea voastra în Constiinta Cosmica Cristica, prin activarea fizică a acestor doi cromozomi suplimentari, gene nemuritoare. Şi prin iniţierile voastre Cosmice, aveţi posibilitatea de a actualiza genele nemuritoare.
De asemenea, la data detronarii lui Akhenaton, înţelegerea naturii Immortale adevarate ca un Maestru Fiinta de Iubire si Lumina a fost programata în grila de Constiinta Cristica a planetei şi în Inregistrarile Akashice. In timpul lui ca Faraon, Akhenaton a creat o scoala a misterelor lui Akhenaton, în care cel puţin 300 de persoane au atins nemurirea, după o perioadă de numai cinci ani şi jumătate, în ochiul drept al lui Horus. Aceste fiinte nemuritoare de Lumina s-au deplasat la Masada în Israel, în 500 î.Hr., şi urmand învăţăturile combinate ale lui Machiventa Melchizedek şi Akhenaton, au format fraternitatea eseniana.
Şi, într-adevăr, dragii nostrii, înţelegerea măreţiei voastre ca un adevărat ambasador Melchisedec de Lumina este de găsit în Marea Piramida din Egipt ".
http://www.pleiadianlight.net/
The Entrance to Cheops' Pyramid,
Engraving by Vivant Denon, 1808
Today this entrance is closed,
the public is admitted via a forced tunnel some distance to the left.


Interior of the Great Pyramid. (A.) The Ascending Passage. (B.) The Grand Gallery. (C.) The Queen's Chamber.
(D.) The King's Chamber. (The relieving chambers are above it, the lower of which is called Davidson's
for the man who discovered it.) (E.) The Descending Passage. (F.) The Well, a tunnel dug between
the ascending and descending passages. The upper third is lined with dressed stone,
smaller than that used elsewhere in the Pyramid,
the lower portion is roughly cut through the native rock. (G.) The Pit.
Engraving by Prisse d'Avennes, 1878.



Aici puteti accesa informatii despre initierea in Marea Piramida :

http://energiavindecatoareaculorilor.blogspot.com/2012/04/portalul-pentru-initierea-patra.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro