duminică, 12 februarie 2012

Diferente si SFATURI - va rog sa alegeti IUBIREA in SCANTEIA DIVINA din SUFLET

Pentru ca vreau sa cautam impreuna IUBIREA va rog sa faceti diferenta intre informatile continute mai jos :





Nu-mi vine sa cred ca a venit 2012. Am asteptat atata vreme anul asta special (chiar 260.000 de ani, de fapt) si cei mai multi dintre noi sunt pregatiti si gata sa serveasca in orice fel este nevoie.

1. Momentul Cosmic – totul conduce catre momentul cosmic care va avea loc la ora 11.11 pe 21 decembrie anul acesta. Ca si pe 11.11 2011, portile cerului se vor deschide si energia Sursei ne va fi disponibila spre a o accesa daca suntem pregatiti. Numai ca de data asta energia va fi si mai puternica si daca vom accepta tot ce ne este oferit anul acesta, sufletul nostru va avea o mare ocazie de evolutie spirituala. Pregatiti-va asdar activ ,pe parcursul anului, prin rugaciune, meditatie si actiune corecta.
2. este foarte important sa sa ramaneti ancorati, astfel incat sa fiti intotdeauna stabili si fermi pe pozitie, indiferent de incercari. Pentru asta mergeti mult si asigurati-va ca mancati ce trebuie.
3. Unele dintre energiile care vor veni vor fi foarte inalte si pure si trebuie sa le trecem prin sistemul chakrelor noastre, deoarece noi avem rolul de transformator intre cer si pamant. Va va ajuta enorm daca va vizualizati cele 12 chakre pentadimensionale, cum se rotesc liber. Nu trebuie sa dureze mult. O puteti face in pat, cand asteptati ceva sau cand mergeti. Va ajuta daca ii rugati pe ingeri sa lucreze cu voi, atunci cand faceti asta.
4. Fiecare luna noua aduce sansa unor noi inceputuri Faceti un ritual in fiecare luna, prin care sa taiati vechiul si sa chemati ceea ce va doriti. Observati apoi cum inainteaza viata voastra, in salturi.
5. Cele treizeci si trei de portaluri cosmice incep sa se deschida lent, radiind pe planeta lumina celor 12 raze precum si raza auriu argintie a iubirii neconditionate a lui Christos. Puteti ajuta acest proces, chemand Raza de Aur a lui Christos sa treaca prin voi, in fiecare zi. Exista informatie depre cele 33 de portaluri cosmice din 2012 si dincolo de acest an. Cereti sa vizitati aceste portaluri in somn, pentru a absorbi energie.
6. PUneti-va si actionati in serviciul celorlalti – Orientul Mijlociu are nevoie de ajutor, trimiteti asadar Lumina Christica Portalului din Mesopotamia, astfel incat acesta sa se poata deschide repede si sa influenteze direct zona respectiva. Astfel, va veti spori Lumina.
7. Aprindeti o lumanare in fiecare zi, pentru succesul Jocurilor Olimpice, astfel incat Chakra Stea a Pamantului care se afla in Londra sa primeasca suficienta lumina, pentru a se deschide si a pune in miscare energia kundalini pentadimensionala, a planetei.
8. Urmariti-va gandurile, cuvintele si actiunile si asigurati-va ca sunt pentadimensionale. Cititi carti pentadimensionale si pastrati pura energia casei voastre, cu ajutorul muzicii frumoase, a florilor, a betisoarelor parfumate si a fericirii. (cartea Cheile Universului (N.tr: carte scrisa de Diane Cooper si Kathy Crosswell) este total 5D si radiaza aceasta energie in camera).
9. Cel putin doua sau trei nopti pe saptamana vizitati in somn Camera- Templul eteric al unui Arhanghel sau Maestru Inaltat, Consiliul Intergalactic : Marko, Ashtar, Hilarion, St Germain, Jesus, Quan Yin, Lord Kuthumi, El Morya, Serapis Bey, Paolo de Verencia, Lady Nada, Lord Maitreya sau un portal cosmic. Acesta va va acc elera cresterea spirituala.
10. Vizualizati-va aura ca fiind aurie. Astfel, aura se va alinia luminii angelice si energiei Epocii de Aur ce va veni.
11. Pastrati un Jurnal Spiritual. Notati-va gandurile, meditatiile sau experientele si veti fi uimiti cat de departe ati ajuns, atunci cand va veti citi notitele, la sfarsitul anului.
12. Deschideti-va inima Universului si oferiti-va lucrarea cu iubire. Cand faceti asta, inspirati iubirea si sprijinul Universului si intelegeti ca dupa cum puteti da, asa va vor fi indeplinite si nevoile.

Diana Cooper, 17 January, 2012 (http://www.dianacooper.com/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro