joi, 10 noiembrie 2011

Despre creatia noastra comuna in 11 11 11 si transformarile care urmeaza

Prezint cu bucurie mesajele minunate, novatoare despre schimbari ale fiintelor si vietii noastre si va las sa cititi si evaluati :

Arh Metatron
prin Natalie Sian Glasson

"Pamantul intra si trece prin tranzitii majore, insa aceste tranzitii cresc în viteza si intensitate, pe masura ce ne apropiem de momentul energetic decisiv, din 11-11-11.
E posibil sa simtiti in mod intens energiile, chiar de la inceputul lunii noiembrie, pana în 2012 si mai departe.
S-ar putea sa observati doua schimbari majore ale energiei, care vor ajunge, treptat si lin, la un punct culminant.
Din noiembrie, energiile ce se ancoreaza în Pamant vor deveni mai subtile si mai usoare, vor parea ca o briza de aer proaspat, iar acest lucru ar putea fi recunoscut, prin faptul ca totul va curge cu mai multa usurinta, ca si cand incheieturile ar fi unse. Aceasta modificare în cadrul energiei se va acumula si se va amplifica, culminand în jurul datei de 11-11-11. In acel moment, ati putea observa o noua schimbare in cadrul energiei, care se va activa pe data de 12 decembrie 2011, va creste in data de 24 decembrie 2011, dupa care va atinge punctul culminant, pe masura ce incepe anul 2012. Vor fi multe alte activari si valuri de energie – care se vor intensifica de-a lungul anului 2012 si dupa aceea – iar ele vor ancora o noua fundatie pentru Era Iubirii, astfel ca vor consta, în mod preponderent, din vibratii diferite de iubire, amestecate cu alte calitati adecvate.

Este important sa va amintiti ca, atunci cand sunt ancorate energii, ele trebuie sa activeze energiile si constiinta în fiinta voastra. Activarile va ingaduie sa intelegeti mai bine energia Creatorului si contribuie la unimea cu Creatorul. Recunoasterea anumitor calitati reprezinta, pur si simple, un proces de explorare a Luminii Creatorului, în vederea sustinerii unei noi intrupari.

S-ar putea sa remarcati ca energia ce se ancoreaza in noiembrie este foarte diferita de senzatiile simtite în momentul conectarii cu tranzitia energetica, ce incepe la data – sau în jurul datei de – 12 decembrie 2011. Acesta este un lucru de care trebuie sa fiti constienti, ca sa va asigurati ca va conectati cu ambele modificari de energie, pentru a primi intelepciunea si constiinta adecvata din fiecare. Prima modificare energetica se va concentra pe puterea launtrica, în timp ce a doua modificare si activare energetica se va concentra pe iubire. Prin puterea conferita de sufletul si adevarul din fiinta voastra, veti constientiza experienta si veti intrupa mai multa iubire.

11-11-11 va marca punctul culminant al noului val de energie; aceasta este o energie din insasi sursa si sufletul Creatorului, ce se ancoreaza în Pamant – insa, si mai important, în fiecare persoana de pe Pamant. Exista o cantitate de energie mai mare decat a fost vreodata pana acum, programata sa se ancoreze mai degraba în oameni, decat în energia si în constiinta Pamantului. Aceasta este o mare realizare în sine, intrucat inseamna ca omenirea este gata sa isi preia raspunderea pentru propria evolutie spirituala, ca transformarea poate veni – si va veni – din interiorul fiecarei persoane, fiind mai degraba proiectata în realitatea Pamantului, decat sa determine Pamantul sa zdruncine omenirea, ca sa se trezeasca.

Ca si in cazul tuturor valurilor de energie, valul energetic 11-11-11 detine calitati ce provin din sufletul Creatorului, ce trebuie intrupate si adoptate de catre omenire.

Aceste calitati sunt:

• Iubirea ce izvoraste din adevar
• Deschiderea
• Unimea
• Fericirea
• A capata putere
• Intruparea
• Sensibilitatea
• Eliberarea "


.......................................................................

Incercati urmatoarea meditatie propusa de SOLARA AN RA (veti vedea ca seamana mult cu meditatile cu care ne-am obisnuit pe grup; esenta mesajului este " impamantare pentru a primi iluminarea " :

Activarea Sinelui Superior Angelic
http://www.youtube.com/watch?v=yneNh_a3JHg&feature=related
meditatia in engleza
Conştientizati în voi acum, Lumina voastra interioara. Spuneti cu voce tare, "Chem lumina in mine acum !" Şi vă simţiţi instantaneu transportati glorios într-o coloană de Lumina de la Sursa.
Coloana este de 22 metri în diametru, curgand prin tine şi în jos, si mai jos pina în centrul Gaiei.

Spuneti cu vove tare"Mă concentrez şi extind aura mea acum!" Va simţiti ca şi cum aţi comuta pe aura dumneavoastră în formă de ou ca un bec, împingând aura dumneavoastră 6 picioare sau mai mult în toate direcţiile. Împingeţi-o in fata dvs. Împingeţi-o în spatele dvs, astfel încât partea din faţă şi din spate sunt egale.
Impingeti Lumina dvs in stânga şi dreapta corpului dumneavoastră, 6 picioare sau mai mult ...apoi mai sus şi mai jos ... şi veti experimenta pe voi ca fiind o mare de lumină albă pură!

Spuneti cu voce tare, "Eu deschid acum portalurile cosmice ... !" Uitati-va la chakrele din partea de sus şi de jos a aurei dvs. deschizandu-se, permiţând o lumină mai concentrată să curgă prin toate cele 12 chakre - 3 chakre rotindu-se, deasupra capului, 7 in corpul tau si 2 mai jos, una dintre acestea direct sub picioarele dvs.
Spune, "Ma impamantez în Gaia acum", şi cu dragoste, trimiteti un cordon de Lumina de la abdomen, in jos prin portalul deschis al stelei Pământului în magnifica inima magnetica cristalina a Gaiei, exact mai jos de voi.

Acordati-va la tubul vostru de prana acum, tub de respiratie alb- albastru cristalin de 2 cm in diametru care trece prin centrul corpului vostru. Spuneti cu voce tare ", îmi activez tubul meu de prana acum", şi îl pot prelungi, până prin chakra coroanei, prin partea de sus a aurei dumneavoastră, în inima Marelui Soare Central. Extindeţi tubul de prana in jos acum, prin chakra rădăcină, în inima Gaiei.
Încetiniti şi aprofundati-vă respiraţia. Respirati prin tubul pranic în frecvenţa turcoaz cristalina a Inimii primordiale. Activaţi fluxul de Lumina si Iubire de sus şi de jos, cu dvs. prin respiraţie , inspirandu-l in chakra inimii primordiale din piept -expirandu-l in aura voastra. In timp ce inspirati Iubire si Lumina continuu de sus în jos în inima dvs, simtiti cum aripile angelice incep sa se desfasoare de la umăr între omoplati., în aura voastră. Maretele aripi angelice se deschid în aura dvs, şi voi va experimentati pe voi ca un maiestuos Înger de Aur de Lumina, însămânţat pe această planetă a frumusetii.
Fiinţe cristaline Angelice de lumina sunteţi voi, dragii nostri.

Cu scopul de a activa pe deplin Sinele vostru Superior angelic, vizualizati al treilea ochi ca o peşteră stralucitoare indigo în centrul creierului... şi în aceasta pestera indigo este o flacără violet. Trimiteti un cordon violet de Lumina acum, din această flacără din al treilea ochi, în jos, prin gat si in inima primordiala din piept. Vizualizati inima primordiala ca un diamant iridescent turcoaz rotitor cu iubire pentru toata creaţia. Uitati-va la flacara violet din al treilea ochi cum aprinde inima dvs şi totul din jurul acesteia - o lumină violet prin aceasta conexiune, între al treilea ochi şi inima primordiala.

Experimentati natura îngerească, natura cristalină a fiintei voastre, şi astfel vă mutaţi în vibraţia Sinelui vostru Christic. În 2012 ne mutam in inima primordiala pe deplin, şi noi, care intruchipam purtatorii inimii primordiale în Era Lumiii, pacii si armoniei. Vizualizati toate fiintele umane de pe planeta noastra ca îngeri de aur. Şi aşa vom crea Raiul pe Pamant. Namaste.

SOLARA AN RA

.......................................................................

Transferul: reNasterea

Un mesaj de la Lauren C. Gorgo
Marti 8 noiembrie 2011 (postat pe 9 noiembrie 2011)
**Nota importanta: aceasta transmisiune este codificata cu frecventele specifice pe care Inaltul Consiliu Pleiadian (ICP) m-a rugat sa le distribui celor aflati in rezonanta. Aceasta inseamna ca energia continuta in acest articol va va activa, accelera si/sau alinia la frecventele Codului Sursa, acele coduri care sunt continute in ADN-ul vostru Dumnezeiesc. Ca o atentionare, aceste frecvente au potentialul de a va accelera foarte mult procesul trezirii si activarea tiparului vostru divin.
Sunt sigura ca majoritatea dintre voi o simtiti deja, dar in aceasta saptamana ne aflam intr-o trecere destul de profunda si ca atare am fost chemata de catre Inaltul Consiliu Pleiadian ... pentru ceva ce ei numesc o misiune speciala de serviciu... cu scopul de a vorbi despre anumite lucruri de pe urma carora simt ei ca ati putea beneficia. Aveti putina rabdare cu mine, pentru ca nici eu nu am integrat pe deplin aceasta informatie... si incerc sa fac asta (macar intr-o oarecare masura) inainte sa postez o actualizare ... oricum am sentimentul clar ca este ceva urgent si asta ma forteaza sa ma misc repede. Ca intotdeauna, energia acestui articol este mai importanta decat cuvintele care conduc la intelegerea noastra mentala a mesajului.

11/11/11: Pregatirea

Daca as putea rezuma aceasta intreaga actualizare intr-un singur cuvant, acela ar fi
MENTINERE PE POZITIE SI IMPAMANTARE.
Cum?
ICP a navalit ieri, prin val, cu un mesaj de pregatire a datei de 11.11 de saptamana aceasta, spunand ca avem nevoie sa facem un efort constient, pentru a ne stabiliza si ancora in planul pamantesc, deoarece frecventele care vin nu sunt numai puternice ci, in cuvintele Consiliului, „literalmente restrucureaza fundamentul fizic al existentei voastre, folosind Codurile Sursa ale regenerarii.” „Ce ne-am dori sa intelegeti este ca alinierea care se apropie este cea pe care ati asteptat-o ... este, in mod clar, CEL MAI puternic eveniment din toate timpurile... o reglare care va va imbunatati vietile, din toate punctele de vedere.”- ICP

Din perspectiva pleiadienilor, scopul portalului din 11.11 este acela de a ancora precursorii noii omeniri, atat in reteaua cristalina a unimii ... portalul catre constiinta multidimensionala deplina. cat si in centrul inimii (nucleul cristalin) al planetei noastre... ceea ce va precipita perioada de integrare finala, alinierea corpului fizic. Aceasta aliniere fara precedent intre Pamant si acele fiinte stelare/Lucratori intru Lumina pregatiti sa se „branseze”, va declansa, dupa cate sa pare, o mare deschidere psihica si fizica, despre care doreste sa vorbeasca ICP.
“Schimbarile despre care vorbim sunt de natura psihica, dar ele va ofera in acelasi timp o capacitate unica de a valorifica puterea Pamantului, pentru a va propulsa in afara limitarii si in iubire pura.”- ICP
Din cate inteleg eu, aceasta trecere sacra ( 11 11 11) ne aduce in aliniere atat cu fortele naturii (Pamantul), cat si cu fortele creatiei (cosmice), ceea ce nu numai ca ne activeaza/permite acest simt amplificat al perceptiei si iubirii pure, despre care cei nevazuti ne vorbesc de atata vreme, dar reprezinta si acel aranjament divin, pe care cei ultra-sensibili l-au asteptat pentru a se echilibra si a se elibera de distorsiunile electromagnetice care au cauzat atat de multa suferinta, timp de atat de multi ani.

“Aceasta activare va infuzeaza corpul biologic cu noile Coduri Sursa ale starii de maiestru, care sosesc pe data de 11.11. Schimbarile pot fi simtite cu siguranta de catre celulele voastre, sub forma de senzatii de oboseala si disconfort detoxifiant. Oricum insa, aceasta activare anume este raspunzatoare de abordarea conexiunii corpului fizic, la corpul planetar si va avea ca rezultat eliberarea de suferinta.”- ICP

Aud ca va fi nevoie de o perioada de ajustare, pentru a ne alinia la noile frecvente ale ceea ce ei numesc al 12-lea nivel de initiere galactica... dar, datorita acestei reconectari la planeta, aceasta perioada nu va fi nimic, in comparatie cu calatoria intreprinsa pentru a ajunge aici. ICP numeste aceasta aliniere cu mama noastra, un fel de „sparge val”, in sensul ca vom fi protejati de infuziile grele, prin distribuirea acestor enegii prin intreaga retea planetara.
NOTA: Pentru acele seminte stelare/ indigo/ raze albastre care nu au putut sa se ancoreze deplin in dimensiunile mai joase, din cauza discordantei electromagnetice (cateodata inspaimantatoare) si a densitatii determinate de implanturile genetice, plasate in sistemul celor trei corpuri inferioare ale omenirii, sunt rugata sa subliniez in mod special ca acum este complet sigur sa intrati deplin in corpurile voastre. Planeta este pregatita acum pentru voi si veti fi sustinuti.
Se pare ca, pana acum, semintele stelare/Lucratorii intru Lumina/ Indigo etc, au fost singurele ancore pentru aceasta energie, ceea ce a insemnat ca a trebuit sa preluam aceste frecvente extrem de inalte, doar prin corpurile noastre, fiind imprastiati pretutindenea in lume, pentru a putea impamanta vibratiile iubirii universale pe planeta si a o ajuta in propria ei inaltare. Am fost acele de acupunctura necesare pentru deschiderea si stimularea fluxului de chi, prin reteaua cristalina. Dar, incepand cu 11.11 si pana in 2012, planeta Pamant se aliniaza cu planul sau divin, ceea ce inseamna ca acum impartim „povara” cu ea si bineinteles ca asta ne va face munca tuturor mai usoara. Se da un nou inteles frazei : unde-s multi „puterea” creste.
“Cei aflati in avantposturi intrupeaza codurile de activare a starii de maestru si le distribuie restului omenirii, prin intermediul retelei planetare cristaline pe care o impartim, ceea ce usureaza procesul atat pentru omenire, cat si pentru Marea Mama. Va fi o schimbare minunata, atat pentru planeta, cat si pentru cei din breasla.”- ICP

Transferul

ICP spune ca aceia care se afla in avantposturile noii omeniri vor trai o „reuniune de proportii nemaintalnite ... o intrepatrundere a inteligentei cosmice in cadrul corpurilor voastre, care va va surprinde”... si ca vom avea in curand o intelegere multidimensionala a fortelor inteligentei aflate la lucru, putand astfel sa intelegem foarte multe lucruri care nu au mai fost vazute sau intelese. Imaginea pe care am primit-o este ca ne pornim Lumina-inimii, care va ilumina intreaga noastra fiinta, dinauntru spre afara, dezactivandu-ne capacitatea de a arunca umbre, fiecare zona a vietii noastre fiind luminata cu claritate si adevar. [...]

Consiliul impartaseste aceasta informatie, pentru a ne indruma in procesul care va urma, pe care ei il numesc transfer si care reprezinta, dupa cum spun ei, „transferul energetic al Inteligentei Christice, de la sinele vostru superior la cele trei corpuri inferioare.” Se pare ca vom trece prin acest transfer, pana la portalul din 12.12, prin care vom primi setul final de coduri de activare, care vor permite integrarea inaltarii intregului nostru corp, manifestarea divinitatii pure in forma.
Mi se mai spune si ca acest proces necesita participarea noastra ... in special intre 11/11/11 si 12/12/11, in ideea ca va fi nevoie sa ajutam transferul de informatie, de la un corp la altul ... asemenea unui fisier care este transferat pe un computer. Vom avea nevoie sa asiguram rutarea corespunzatoare.
„Ceea ce intelegem prin asta este ca... atunci cand cele trei corpuri inferioare ale voastre se aliniaza cu Sinele vostru-avatar Christic, veti trece printr-o eliberare accentuata, temporara, de zgura – o expansiune care va va catapulta intr- stare amplificata de extaz senzorial si de prezenta constienta clara.
Multi incep deja sa simta aceste energii trezindu-se in ei, pe masura ce celulele lor preiau intreaga stralucire a Iubirii-Christice. Dupa acest punct culminant – sau punct de varf al acestei transfuzii de energie – vi se va cere sa va pastrati in mod constient existenta temporala, pe tot parcursul acestei perioade de mare expansiune.” – ICP
Ei bine, la nivel mental... abia daca inteleg ce inseamna toate astea, mai mult decat faptul ca cele sapte surori au evitat sa faca asa ceva, in trecut. Tot ce stiu cu siguranta este ca, la trecerea prin acest portal stelar, trebuie sa ne pastram picioarele puternic asezate pe pamant, pentru ca, daca nu vom prelua aceasta energie cum se cuvine, adica spre Pamant...ICP spune ca vom fi coplesiti de – fiti atenti – exaltare.
Consiliul spune apoi – chiar daca suna putin contradictoriu – ca: „sentimentul de eliberare amplificat de aceasta expansiune poate fi destul de extatic... si, daca nu este controlat, poate conduce la ceea ce ele numesc detasare spirituala. Imi imaginez ca se refera la ceva de genul „pierdere in extaz”... obisnuita fuga de realitate atat de intalnita in cercurile new age.
Este greu sa o spun fara niciun dubiu, dar sentimentul pe care il primesc este ca aceasta intamplare este legata de toate acele lucruri la care s-au referit cele sapte surori in trecut, sub diverse forme cum ar fi: accelerare, extaz, expansiunea Corpului-Lumina, adunarea tuturor, momentul adevarului, daruirea harului, intemeierea, etc.
Punand toate acestea cap la cap – despre noi toti cei aflati pe scaunul din fata, in acest montaigne-russe suprarealist al creatiei – ma gandesc ca acest proces de transfer urmeaza „expansiunii Corpului-Lumina” pe care surorile au descris-o ca fiind „o expansiune a marii intelegeri, o infuzie de lumina/inteligenta, care depaseste orice intelegere omeneasca limitata si are loc in momentul intemeierii ... atunci cand corpul fizic se afla la interfata cu corpul divin sau KA”... ceea ce suna destul de similar cu cele spuse de ICP, aici.

De fapt, consiliul tocmai a confirmat asta, spunand: „intemeiere este cuvantul pe care l-am folosit in trecut, pentru a descrie la modul general momentul eliberarii de corpul- frica ... transfer este cuvantul pe care il folosim pentru a descrie acest proces ... schimbul de Inteligenta-Christica ce are loc atunci cand corpul spirit se afla la interfata cu corpul fizic, schimb care are loc simultan. Aceasta este perioada de dizolvare a tiparului corpului muritor si de aparitie a modelului corpului divin. Nu este nimic de speriat. Din contra, „aceasta trecere va va face mare placere.”
Orice si oricum se intampla, voi spune oficial: este lucru mare! Din fericire, nu avem nevoie de mintal, pentru a intelege si trai asta. Si chiar ca o vom trai!

Chakra Pamant Stea


“Aceste energii sunt puternice si, daca nu sunt gestionate corespunator, pot conduce la caderi de tensiune electrica si sentimente de dezradacinare... in cazuri extreme, zboruri de fantezie.”- ICP

Pentru a ne asista in actiunea de impamantare, din aceasta saptamana si pana pe 12/12 , ICP spun ca 11/11 aduce cu sine un nivel mai profund de codificare, activare si deschidere a chakrei noastre pamant-stea, care va permite o conexiune mai puternica la planeta, conexiune care ne va oferi un ragaz... pe care trebuie insa sa il folosim constient. (Merita sa spun ca toata aceasta impamantare este deosebit de stresanta pentru coloana vertebrala, picioare, genunchi, partea inferioara a spatelui si toate organele/sistemele legate de chakrele radacina/ sacrala/plex. Baile cu sare, intinderile, plimbarile in natura si respiratia constienta ajuta foarte mult pentru reducerea disconfortului fizic, la fel ca si miscarea constienta a energiei in afara corpului, extinderea aurei, si catre interiorul Pamantului.)

Singurul lucru necesar, cu adevarat, pentru ancorare este pastrarea constiintei legaturii noastre cu Pamantul ... oricum, daca simtiti ca asta nu este suficient, puteti misca vizual energia prin corp si catre interiorul planetei, vizualizandu-va chakra Pamant-stea (chakra telurica) ... care se afla la aproximativ 30 de cm sub talpile voastre.. si va conecteaza la nucleul Pamantului.

ICP recomanda sa preluam aceste energii cosmice, prin chakra coroana, in jos pe coloana vertebrala si apoi prin talpile picioarelor, in chakra Pamant-stea, care ne conecteaza la nucleul planetei, printr-o coarda de lumina de culoare argintiu-maroniu.

Eu insami nu sunt o mare fana a meditatiei, vizualizarilor sau a oricarui exercitiu care necesita cu adevart efort extra-senzorial, dar pe baza celor care mi-au fost aratate, chiar si eu pot sa ma folosesc de un anumit suport vizual. Pentru cei carora le plac lucrurile simple, una dintre metodele mele de impamantare favorite si absurd de usoare este ceea ce numesc „picioare magnetice”... in care imi imaginez ca picioarele mele sunt magneti care stau lipiti de pamant datorita atractiei nucleului metalic al acestuia. De altfel, sincer, gasesc rasul (veselia) ca fiind unul dintre cele mai bune remedii, urmat de gatit sau facut prajituri – sau, pur si simplu, petrecerea timpului alturi de cei dragi. Eu zic sa folositi orice functioneaza.
In final, consiliul recomanda sa incepem sa pastram constiinta chakrei pamant-stea si a conexiunii la centrul inimii planetei, incepand de astazi, pana pe 11/11 si in continuare, urmatoarele trei zile dupa eveniment. Ei bine, de fapt, cred ca vom trai si vom vedea.
ReNastere fericita!
Lauren
ThinkWithYourHeart.net Copyright © 2008-2011

2 comentarii:

  1. INIŢIATUL ROMÂN
    Mesajul Domnului DUMNEZEEU Sfânta Trinitate a Domnilor Sfinţi Unici Supremi „Y • y // y”, Creatorul şi Generatorul Lumii Divine de Jos, prezentat în Revelaţia Sfântă din data de 21 mai 2012, din „Divina Carte”.
    1. Eu, Creatorul şi Generatorul Lumii Divine de Jos am fost ajutat să creez şi să autocreez această Lume Divină Fizică de Semiom şi Celelalte Optsprezece Ipostaze Divine de Civilizaţii Umane Semiom, existente în viaţă vie pe Planeta Terra Energetică din interiorul Soarelui, de către „Domnul Dumnezeeu Domnul Sfânt Unic Super Antiparticula „y”, Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă” şi de Domnii Dumnezeei, Generaţi de Acesta:
    - Domnul Dumnezeeu Super Antiparticula „y”;
    - Domnul Dumnezeeu Marele Arhitect;
    - Domnul Dumnezeeu Cel Prea Înalt;
    - Şi Domnul Dumnezeeu Tao.
    2. Domnii Dumnezeii de Natura Antiparticulei Divine sunt Creatori de Credinţe şi de Conştiinţe Experienţe de viaţă vie fizică Semiom de gradul I, de asemenea, sunt şi Generatorii Divini ai Celor Optsprezece Ipostaze Divine de Civilizaţii Umane Semiom, existente pe Planeta Terra Energetică din interiorul Soarelui. Ei sunt, în fapt, „Nuclee Divine Treimice Raţiune Zeeu sau Zeiţă. Una din Uniunea Lor Unică este însăşi Zeeul sau Zeiţa, Sfera Sacră Divină.
    3. Existenţa Divină a Acestor Domni Dumnezeei de Natura Antiparticulei Divine explică şi multitudinea Credinţelor existente acum pe Planeta Terra.
    4. Domnul Dumnezeeu Super Antiparticula „y” este Creatorul Credinţelor:
    - Iudaice;
    - Creştinism, toate confesiunile;
    - Islamice.
    Centrul Raţional Divin al acestor Credinţe a fost Oraşul Ierusalim.
    5. Domnul Dumnezeeu Cel Prea Înalt este Creatorul Credinţelor Buddiste şi Hinduse.
    6. Domnul Dumnezeeu Tao este Creatorul Credinţei Taoiste şi Confucioniste din China, Japonia şi alte popoare;
    7. Domnul Dumnezeeu Marele Arhitect (numit în mod eronat şi Lucifer) are în răspundere menţinerea în viaţă vie fizică a Semiomului de Gradul I de pe planeta Terra fizică, prin orice mijloace.
    8. Atunci când apare Cartea de Revelaţie Sfântă, numită de Domnii Dumnezeei „Divina Carte”, aceasta va unifica toate Credinţele şi pe toţi Domnii Dumnezeei Creatori ai Lumii Divine de Jos. Doar atunci Întreaga Umanitate a Semiomului Ylfy intră în Lumea Divină de Mijloc.
    9. Purificarea Semiomului fiinţă fizică, aparţinând Lumii Divine de Jos, se va face până în anul 2017. Cei ce vor supravieţui (în viaţă vie fizică) după acest an, vor crea o Societate Umană a Credinţei, a Iubirii şi a Inteligenţei şi vor avea o singură sursă de cunoaştere, „Divina Carte” ce trebuie să cuprindă şi această ultimă Revelaţie Sfântă din ziua de 21 mai 2012.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iniţiatul Român

    Mesaj: Adevăruri ale Noii Credinţe „Credinţa Mileniului Trei”

    ● Biserica, aşa cum o ştim, veche de mii de ani, şi-a încheiat misiunea dată de Domnul Dumnezeu, Creatorul Divin al Lumii Divine de Jos.
    ● Intrarea Umanităţii Semiomului Ylfy în Lumea Divină de Mijloc, începând cu anul 2013, impune un nou Mesaj Divin generat de necesitatea cunoaşterii Domnului DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Cel revelat în scrierile sfinte ale cărţii „Divina Carte”(Vol. I şi II).
    ● Pe plan material se impune trecerea de la Vechea Biserică, la Casa de Comuniune.
    ● Pe plan spiritual se impune trecerea de la Adevărurile Sfinte ale Bibliei, valabile în Lumea Divină de Jos, la Noile Adevăruri Sfinte aduse de Noua Credinţă a Mileniului Trei, respectiv, cunoaşterea Sfintei Trinităţi Supreme Unice şi Universale a Părinţilor Taţi Creatori, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce ne-au vorbit în Revelaţiile Sfinte ale Cărţii „Divina Carte” (vol. I şi II).
    ● Procesul de reevaluare al Credinţei şi Creaţiei a început în multe ţări. În Germania, între anii 1990 şi 2010 au fost închise 340 de Biserici, din care, 46 au fost demolate (Informaţie preluată din presă).
    ● Noi, Românii, ca întotdeauna, facem altfel decât Spiritul Vremurilor, în loc să construim, pentru toţi semenii noştri, Case de Comuniune sau Nuclee Materiale ale Noii Credinţe, construim clădiri monumentale ce şi-au pierdut Vibraţia Credinţei, şi recunosc o singură Vibraţie, Cea a banului păcătos.

    Va urma,
    Data: 21 februarie 2013

    RăspundețiȘtergere

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro