duminică, 28 februarie 2010

Rugaciune pentru Chile si Pacific


Mama noastra Pamant trece prin chinurile renasterii ei in noua dimensiune spirituala si curatarile aferente - un asemenea eveniment este cutremurul produs in Cercul de foc al Pacificului, in apropierea Chile si valurile Tsunami asociate lui.

Va rog sa constientizam impreuna ca toti oamenii una suntem, impreuna cu Mama Pamant!
si sa ne rugam impreuna pentru trecere usoara prin portile curatarii asociate ridicarii de frecventa a planetei, cu care noi reusim sa ne adaptam in zilele ulterioare evenimentului.
Daca va simtiti suprasolicitati, bulversati, slabiti acordati-va timp pentru a va iubi pe voi insiva si corpurile voastre (fizic si energetic)

Ca fiinte umane avem darul Liberului Arbitru - asa ca este NECESAR ca rugamintile pentru ajutor, oriunde in lumea noastra, sa vina din Planul Terestru!!!

Prin urmare, VA RUGAM:
1. Conectati-va la Reteaua Luminii, la Reteaua Lui Christos.
2. Invocati Fiintele de Lumina, Ghizii Spirituali, Maestri Inaltati, Ingerii si CERETI AJUTORUL.
3. TRIMITETI IUBIREA si LUMINA voastra, trimiteti PACE SI LINISTE, prin talpile voastre si prin chrakra Pamant catre MAMA PAMANT si direct catre OCEANUL PACIFIC, ramanand ferm conectati la RETEAUA mai sus mentionata.
4.Trimiteti FLACARA VIOLET prin RETEA pentru a transforma potentialele energii devastatoare.
5. Visualizati FLACARA VIOLET ca pe un SCUT DE PROTECTIE de-a lungul coastei Americii Latine si asupra Japoniei/Asiei.
Si in timp ce faceti acest lucru: STATI CONECTATI, RAMANETI UNITI! Cu cat se conecteaza la RETEAUA LUMINII / RETEAUA CHRISTICA mai multi Lucratori in Lumina trimitand Dragostea lor si Lumina lor, CU ATAT MAI EFICIENTA ESTE INCERCAREA NOASTRA DE A TEMPERA ELIBERARILE NATURII.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro