marți, 16 iunie 2009

Timpurile noastre - MOMENTUL ACTUAL

Sincronizarea Marii Schimbari - continuare
Mesaj de la Kryon transmis prin Lee Carroll
Sambata, 21 martie 2009, Madrid - Spania

Voi ati inceput A doua etapa .
A doua etapa este intre anii 2000 si 2012.
Prima etapa a fost realizarea bazei de energie pe care se vor cladi etapele a doua si a treia. A doua etapa este cea in care va aflati. Doriti sa stiti ce faceti? (Kryon zambeste.) Primul element este cel mai dificil. Trebuie sa intelegeti asta. Partenerul meu, ia-o incet, pentru ca e dificil! (Kryon ii vorbeste lui Lee.)
Cand aveti o constiinta umana care asteapta ceva de mai bine de 1 000 de ani, exista o energie care se cladeste treptat pe actuala planeta. Nu e vorba doar de o asteptare constienta, dar ea o implica şi pe Gaia. Constienta poate manifesta realitatea si, pana in 1987, v-ati asteptat la schimbarile masive ce apar acum pe Pamant. Ati studiat lucrarile mayasilor si nu ati avut revelatia pe care au avut-o ei, ci ati crezut doar interpretarea gresita pe care a oferit-o groaza. Ati vazut sfarsitul lumii, iar aceasta asteptare se asternea peste planeta ca o patura. Au fost multe profetii de pieire despre anul 2000 si o energie a asteptarii pe care chiar Gaia v-a impartasit-o.
Primul lucru pe care il faceti in aceasta etapa este sa evitati schimbarea Pamantului. Profetii inca va spun ca el se schimba! Multi oameni de stiinta vor spuna ca se schimba. Toate programele vechi de 1 000 de ani va spun ca se schimba. Dar eu va spun acest lucru: Lumina concentrata a unui grup de oameni, chiar si atat de redus (la numar) ca acesta, va tine Pamantul departe de schimbare! Pentru ca insasi aceasta Lumina in intuneric este posibilitatea care va schimba acel potential de pierire! Acesta este numarul unu... si, de altfel, pe care il faceti. Ce s-a intamplat in 2000? Ganditi-va. Nimic. Acum atentia s-a mutat pe anul 2012 si, din nou, puteti sa va temeti, daca asa alegeti,... sau sa schimbati.
Urmatorul: o rescriere a cuvantului contract. Acest lucru este foarte ezoteric, pentru ca se refera la conceptia cu care fiinta umana vine pentruu ceea ce crede ca ar fi un contract spiritual. De cele mai multe ori, acest lucru este creat de karma, dar, de multe ori este si ceva in ADN-ul vostru, care va sopteste de ce sunteti aici.
Dati-mi voie sa reformulez conceptul de contract, chiar acum. Voi folosi metoda intrebarii si a raspunsului.
"Kryon, avem un contract ca sa facem ceva?" Da.
"El este pe durata unei vieti?" Asa era in Vechea Energie, dar acum nu mai este.
"Ei bine, pe cat timp este acum?" Pentru o zi! O ora! In fiecare zi sau in fiecare moment sunteti in masura sa-l rescrieti. In fiecare zi puteti sa-l semnati, sau nu. Acesta expira noaptea, iar dimineata il schimbati, daca doriti.

Intelegeti ce vreau sa spun? Niciunul dintre voi nu a venit sa faca ceva in aceasta Energie Noua, cu exceptia unui singur lucru: sa existati pe aceasta planeta, in iubirea lui Dumnezeu, si sa va pozitionati in acel loc de unde aveti posibilitatea de a raspandi cea mai frumoasa Lumina pentru cei din jur. Asta e tot.
Energiile mai vechi traseaza limite in gandirea voastra spirituala. Veniti si plecati, si va urcati pe o treapta sau alta si realizati acest lucru sau altul pentru Dumnezeu. Acesta apartine vechiului sistem. Marea Schimbare este parte a cuantumizarii AND-ului vostru. Acest lucru creeaza confuzie pentru multi: cei care se trezesc cu visele zdrentuite si simt ca au esuat. In schimb, ei sunt pregatiti pentru noi orizonturi, si probabil ca e vorba despre cei care, in trecut, au fost desavarsiti doar prin moarte si renastere. Dar, acum, ei merg mai departe cu o noua intelepciune si un scop nou, trimitand Lumina care va ajuta planeta intr-un fel in care nu a fost trimisa niciodata.
Deci, daca ati venit pentru a scrie o carte sau a fi vindecator, nu va necajiti daca aceste lucruri nu se intampla. Poate ca starea voastra de maestru a fost activata si, in loc sa faceti acele lucruri, trebuie sa va aratati Lumina, oriunde v-ati afla. Cartea sau munca de vindecare... este mai putin importanta decat maretia pe care o purtati acum. Ganditi-va la asta. Este o dinamica ce nu poate fi gasita in doctrina statica religioasa, pana cand doctrina nu se va modifica - si ea s-ar putea sa se modifice!
Apoi, exista subiectul despre schimbarea care se produce in ADN-ul vostru. V-am invatat despre aceasta, timp de cinci ani. Nu am de gand sa o evidentiez, pentru ca face parte din seria de cursuri in desfasurare. Acum o saptamana am inceput sa identificam actualele straturi cu care lucrati in aceasta etapa. Ele sunt straturi cuantice, straturi interdimensionale. Este o invatare dificila, deoarece pune in discutie toata gandirea lineara. Aceasta nu a fost facuta niciodata mai inainte, pe planeta. Incepe sa se schimbe si sa se transforme chiar miezul programului vostru mental, totul - pentru intensificarea Vietii.
Aceasta a doua etapa se afla acolo unde incepeti sa miscati energia cuantica in AND-ului vostru. Aceasta este etapa in care incepeti sa lucrati cu ceea ce aveti ca fiinta umana si ati avut dintotdeauna, dar a fost in stare latenta. Se poate ca aceasta sa nu insemne nimic pentru voi. Este cel mai puternic, cel mai uimitor dar al acestei etape si am vorbit despre el foarte des. Prin urmare, nu vreau sa evidentiez din nou, dar va spun ca va ofera posibilitatea sa extrageti Inregistrarile Akashice. Asta inseamna ca o fiinta umana poate accesa si culege atributele de care are nevoie pentru a-si imbunatati aceasta viata. Acestea sunt atributele voastre proprii si le-ati invatat prin experientele vietilor trecute. Aveti posibilitatea sa le regasiti si sa le folositi din nou. Acestea va ofera o paradigma complet diferita de vindecare si de manifestare! Suflete batrane, simtiti vietile pe care le-ati trait!
Daca ati avea o magazie in care sa depozitati energia si ati putea sa o puneti in containere, cu totii ati avea sute de containere. Dar, in paradigma voastra tridimensionala, o puneti intr-o camara si sa o denumiti vieti trecute. Apoi, blocati camara, in asa fel incat sa aveti impresia ca nu veti mai avea niciodata acces la ea.
Faceti asta pentru ca, in 3D, trecutul nu este disponibil. Dar, intr-o stare cuantica, este! Aceasta este cuantumizarea ADN-ului.
Noi v-am spus ca trezirea voastra de azi poate schimba trecutul. Acum, ati inceput sa intelegeti in ce fel? In constienta voastra, ceea ce este trecut este, prin urmare, dus. Dar, intr-o stare cuantum, tot ce am experimentat e inca aici. Prin urmare, pe masura ce ADN-ul devine mai cuantic, vor deveni disponibile toate aceste atribute ale vietilor voastre trecute, ca sa le folositi.
Va spun inca un singur element, inainte sa trecem mai departe.
Permiteti-mi sa va dau o alta paradigma pentru vindecare. Sa presupunem ca este cineva aici, in aceasta sala, care doreste sa inlature o boala din corp. Poate ca nu credeti ca eu stiu cine este aici, nu-i asa? Va vorbesc destul de clar, sau nu, dragilor? (Kryon face o scurta pauza.)
Intr-o paradigma tridimensionala, ati dori sa vindecati cumva aceasta boala, nu-i asa? Ati dori sa o scoateti din corpul vostru si sa puneti altceva in loc.
Dati-mi voie sa va dau o idee total diferita: de ce nu o transformati, pur si simplu? In linistea din timpul meditatiei, de ce nu va adresati nivelului cuantic din ADN-ul vostru?
"Cum pot sa fac asta, Kryon?" O faceti prin Sinele vostru Superior, care a fost acolo cu voi, in fiecare viata! Nu ati inteles acest lucru? Un Singur Sine Superior si multe vieti. E un prieten care a fost acolo de fiecare data!
Spuneti-i acestui Sine Superior: "Gaseste-mi viata in care nu am avut aceasta boala si pune acea viata in actualul meu ADN!".
Pentru ca totul este in ADN-ul vostru, in nivelurile interdimensionale. Inregistrarile Akashice (ale datelor voastre personale) sunt in ADN-ul vostru! Incetul cu incetul, aduceti in fata acea viata. Inlocuiti acele portiuni ale AND-ului vostru pe care le aveti in prezent, cu atributele celor din trecut care, de asemenea, erati VOI... viata pe care deja ati trait-o si ati dobandit-o. Este tot acolo.
"Putem face acest lucru cu adevarat, Kryon?" Intr-adevar, aceasta este etapa in care va invatam acest lucru – poate mai mult decat ati sperat.
"Asta suna ciudat", spuneti voi. Intr-adevar! Cand va uitati la darurile cuantice, ele nu au sens. Dar, in schema iubirii lui Dumnezeu, ele au. Nu trebuie sa intelegeti, ca sa faceti acest lucru.
"Kryon, e prea complicat! Am nevoie de o lista. Ce trebuie sa fac mai intai? Ce urmeaza apoi?" De ce fac oamenii asta? Cine v-a spus ca trebuie sa stiti cum functioneaza?
"Ei bine, Kryon, dar are sens! Ar trebui sa stim cate ceva despre acest proces, inainte de a-i incredinta lui toată viata noastra."
Serios? Deci, dupa ce plecati de aici, nu-i asa ca va urcati in masinile voastre si nu faceti absolut nimic, pana nu scoateti de sub scaun cartea masinii si studiati lista cu toate piesele. Asa sa fie? Ca doar nu o sa va incredintati viata unui sistem pe care nu-l intelegeti, nu-i asa? Cred ca ati inteles unde vreau sa ajung. Asta faceti mereu! Deci, de ce nu aveti incredere in lucrarea lui Dumnezeu, care va iubeste si, in schimb, aveti in automobilul vostru, care nici nu stie cum va cheama? Intelegeti ce vreau sa va spun?
Aceasta este lucrarea celei de a doua etape.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro